Websites

Maak je vastgoed zichtbaar en vindbaar met vastgoedwebsites.
 

Leads genereren via een stijlvolle website?

Een website is hét podium voor vastgoedprojecten. Het maakt woningen en kantoren zichtbaar en vindbaar in de markt. Realmark maakt websites op maat voor grotere, langlopende vastgoedprojecten en heeft een bewezen Real Estate template voor kortlopende projecten.

Leads genereren met de website van je woning? Wij koppelen back-end systemen aan de projectwebsite van woningen. Zo verzamel je gemakkelijk data en krijg je waardevolle informatie over kandidaten.

 

Bewezen template voor projectwebsites

Realmark maakt projectwebsites met het bewezen Real Estate template, dat erop is gericht om bezoekers naar leads te converteren. Zo heb je snel en gemakkelijk een projectwebsite met een goede landingspagina met eenvoudige informatie over het vastgoed. Dit is ook de pagina waar bezoekers op landen na het klikken op je advertentie.  De site is opgemaakt in de huisstijl van het project. Nieuwsgierig? Klik hier om een vrijblijvende demo aan te vragen.

Op de site staat:

  • De locatie met faciliteiten in de omgeving (Google Maps)
  • Woninginformatie ondersteund door stijl- en architectuurbeelden
  • Prijsindicatie
  • Je kunt een poule opbouwen van potentiële huurders of kopers om opnieuw te benaderen met marketingcampagnes bij volgende projecten, door een database eraan te koppelen en cookies te plaatsen.


Deze template projectwebsites kunnen ook gekoppeld worden aan jouw CRM systeem zodat alle leads direct via het ‘winkelmandje’ op de projectsite in het CRM systeem vallen. Op dit moment hebben wij ervaring met zowel WoningDossier als Eyemove.

Website op maat

 

Heb jij een platform nodig voor grotere, langlopende vastgoedprojecten? Een platform dat communiceert met systemen zoals NS, booking.com, Skyscanner of de broodjeszaak om de hoek? Dan heb je een website op maat nodig. Ook als je een geheel nieuwe navigatie wilt voor een site of andere menu-items biedt een website op maat uitkomst. Realmark maakt websites geheel naar smaak en behoefte van de klant. Op basis van een concept design dat met (al dan niet aangewezen) partners wordt ontwikkeld of aangeleverde vormgeving maken wij een website volledig op maat. We verzorgen de hosting en zorgen dat de site snel en up-to-date is zodat alle leads snel binnen kunnen vallen.

Wi je een platform waarbij al jouw aanbod op de website verschijnt inclusief filtering? Geen probleem. Wij maken een koppeling met jouw CRM systeem zodat al het aanbod eenvoudig te vinden en te filteren is voor jouw gekozen doelgroep. Ook alle contactaanvragen belanden dan in het door jou gekozen CRM-systeem. In het verleden hebben wij al succesvol koppelingen gemaakt met WoningDossier, Realworks en Yes-co, maar andere systemen zijn uiteraard ook welkom.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van succesvol opgeleverde websites. Liever eerst even sparren? Klik hier om een vrijblijvend gesprek aan te vragen.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?