Over Realmark

Realmark is de marketingafdeling voor vastgoedprofessionals. Wij positioneren kantoren en woningen, vinden de doelgroep en maken de juiste match.

Campagnes

Het vinden van de mensen die jouw vastgoed zoeken is waar Realmark goed in is. Het voeren van online campagnes is daar een onmisbare schakel in. Bij traditionele, offline communicatiemiddelen is het afwachten wie de advertentie ziet. Met online advertising ziet alleen de doelgroep van het vastgoedproject de advertentie. Via een brede online campagne is het gemakkelijk om geïnteresseerden aan je te binden. Zo vinden wij de mensen die naar jouw vastgoed op zoek zijn op het juiste moment in de Salesfunnel.

Social advertising

Je verkoopt en verhuurt je vastgoed laagdrempelig via sociale media. Je betrekt de doelgroep op persoonlijke wijze bij projecten en houd ze op de hoogte van nieuws en acties. Met social media blijf je top of mind van je kandidaten. Met de expertise van Realmark zet je LinkedIn en Facebook optimaal in.

Facebook advertising

Met Facebook Advertising breng je advertenties van het project bij de juiste mensen in beeld. Als één van de meest gebruikte social media kanalen is Facebook een effectief campagne kanaal. Het is namelijk een goede manier om gericht te adverteren. Je kunt de doelgroep onder andere selecteren op leeftijd en locatie. Realmark geeft campagne advies op maat. Samen de opdrachtgever bepalen we het doel, budget en Realmark beheert vervolgens de campagne.

LinkedIn advertising

LinkedIn is het grootste zakelijke social media kanaal en een goede manier om advertenties onder een grote groep professionals te posten. Vooral voor de kantorenmarkt is dit kanaal bij uitstek geschikt om gericht te adverteren. Zo adverteer je effectief door te selecteren op leeftijd, locatie en interesses van je potentiële huurders of kopers. Samen de opdrachtgever bepalen we het doel, budget en Realmark beheert vervolgens de campagne.

Display campagnes

Display targeting verhoogt de naamsbekendheid voor de organisatie en zorgt voor verkeer naar de website van het vastgoed. Een online banner van de woning of het kantoor wordt getoond aan websitebezoekers van grote uitgevers. Door op de banner te klikken, belanden ze op de vastgoedwebsite. Via een veiling voor advertentieruimte biedt Realmark op personen die matchen met het profiel van de woning of het kantoor, onder andere op basis van leeftijd, interesse en geografische factoren.

Met Display Retargeting blijf je top of mind bij geïnteresseerden. Met de kunst van het herhalen vergroot je de aandacht voor het vastgoed. Bezoekers die een vastgoedproject online bekeken hebben, zien vervolgens een banner van diezelfde woning op een van de grote websites, zoals Nu.nl. Dat maakt het aantrekkelijk om opnieuw het vastgoed aan te klikken en te bekijken.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?